Wednesday, 18 March 2015

Sekalung Penghargaan buat 1st Editor




Hai semua....

Hikhik.... sepatutnya post ni yang pertama sebelum menceceh lebih panjang... tapi da ter menceceh... sekali menceceh baru teringat... lupa sangat nak ucapkan terima kasih buat saudara Helmi bin Jaafar... our first editor for this blog kerana memberi peluang kepada saya untuk menjadi sebahagian dari blog ini.... pas ni kalau saya menceceh kat blog ni kena terimala... rasa minat nak baca... sudi-sudikanlah baca... tak minat baca... so jangan baca.... tq Helmi aka Emi (ponaan aku gak).... chow chin chow....

YOO..... IT'S ME.....

TU DIA OUR 1ST EDITOR... SDRA HELMI BARU JE SAMPAI DI KAUNTER PENDAFTARAN.

Salam Sayang,
SITI HAZAR @ SIS AJ

5 comments:

  1. Hahahaa.. Suka² jer, cuba².. Jutaan terima kasih kepada all urusetia majlis yang dah berbulan² bertungkus lumus menjayakan program ni dan semua rakan2 yang hadir..

    ReplyDelete
  2. Wah! Kak aja!!! Upload pic yg dlm camera kak aja pulak tau...

    ReplyDelete
  3. Pics lain2 bakal menyusul.... sembang2 blog pun akn menyusul...

    ReplyDelete
  4. Sapa nak jadi author/ editor bg email ye, aku ni mula² jer rajin, kalau ada geng 2-3 org semangat ckt

    ReplyDelete
  5. Ko memey ok la helmi a.k.a jenggot...hihi

    ReplyDelete